ARKIV

Tidigare artiklar

Markus Myllymäki har i två tidigare nummer av Livet berättat om hur han räknar med Gud i sitt företagande. Han jobbar på frivillig basis sedan 19 år med att konsultera privatpersoner i ekonomi.

När bomberna började falla över Charkiv började Olga Golubova planera för att fly landet. Idag bor hon i Vasa hos sin dotter. Men fortfarande väntar hon på att träffa sin make Yevhen som inte kunde lämna landet eftersom han var för ung.

Årets sommarkonferens är över och det är dags att summera ännu en gemenskapshögtid. Eftersmaken är mycket varm och god. Det finns mycket att vara tacksam för. Det stora antalet barn- och barnfamiljer var en särskild glädje i år. Det blev verkligen en konferens för alla

Missionärerna Steve och Christina Walent har under 15 års tid arbetat med församlingsförnyelse och med att hjälpa församlingar i sina processer. Verktyget de använder sig av heter CBI (Church Basics International) och kartlägger en församlings styrkor och svagheter vilket sedan kan hjälpa lokala församlingar att ta tag i saker och gå vidare genom...

Anette Storsved sökte sig till nyandligheten för att bli helad från tidigare trauman, men började må allt sämre ju djupare involverad hon blev. Då hon mådde som sämst mötte hon Jesus och blev totalförvandlad.

Laura Haukka, 77, lever ett intensivt liv som programdirektör för mediemissionsorganisationen IRR-TV i Kervo. Tillsammans med sin man Hannu leder hon ett omfattande radio, tv- och litteraturarbete i Ryssland och Ukraina. Följ med på hennes speciella livsresa.